source  

Ahir  follow url Diumenge dia 19 d’Octubre es va disputar a les  source url pistes d’Atletisme de “Les Planes” la 2a jornada del  go XIVè Campionat Escolar d’Atletisme d’Olesa de Montserrat.

 

En una matinal amb un temps esplèndid, els joves olesans van poder gaudir d’una matinal excel·lent d’atletisme on tots ells van poder disputar aquelles especialitats que no havien realitzat a la primera jornada.

 

Durant la jornada es van presenciar proves amb un nivell realment excel·lent, amb dures pugnes per assolir una millor classificació final i, sobretot, moltes estones per conèixer nens i nenes d’altres escoles del municipi alhora que es vivencien les diferents especialitats atlètiques proposades per el Club Atletisme Olesa en aquestes jornades.

 

La participació en aquesta segona jornada ha continuat augmentat, arribant al final de la mateixa amb un total de   Tramadol Overnight Mastercard 622 atletes inscrits.

 

En el que pertoca als resultats d’aquesta primera jornada l’ Order Tramadol India Escola Povill lidera la  https://etbscreenwriting.com/l29brsk classificació general amb  watch 234 punts, seguit de ben a prop per l’ Cheap Tramadol Mastercard Escola  https://www.techonicsltd.com/uncategorized/2d0heomm Daina Isard amb  source link 187 punts i l’ Online Tramadol Overnight Escola Josep Ferrà amb  https://gsaudemarketing.com.br/9oiln0cyim9 171 punts.

A la https://ict-pulse.com/2024/07/8urz60lbhlu classificació per escoles de primària es situa al capdavant l’ Tramadol Europe Buy Escola Povill amb https://www.inaxorio.com/y2s0yfq 184 punts. A molt poca distància es situa en segona posició l’ Tramadol Online Cod Overnight Escola  follow url Josep Ferrà amb https://etbscreenwriting.com/ftkec773c7m 171, fet que pronostica una dura pugna a l’última jornada de Cros. En tercera posició es situa  https://ict-pulse.com/2024/07/xzej8uytq27 Daina Isard https://bxscco.com/p2dwhg80q1t  amb  follow url 140.

A la classificació per instituts es situa al capdavant l’ enter INS Creu de Saba amb  Buying Tramadol Online Cod 105 punts, amb una còmode distància sobre la segona posició corresponent a l’ https://splendormedicinaregenerativa.com/6rorkophe36 INS Daniel Blanxart ( https://brako.com/en/eydn7zent 53 punts) i l’ see url Escola Povill ( source site 50 punts).

El campionat està arribant al seu final i ja només queda l’última jornada destinada al  click here Cros ( watch Jornada Final, 26 d’Octubre). En aquesta, totes aquelles persones vinculades a les escoles i instituts (ex-alumnes, pares, mares, mestres, alumnes de cicles o batxilletat…) podran sumar el seu granet de sorra amb la disputa del https://www.adroitprojectconsultants.com/2024/07/25/98iaiexzi 2n OPEN Olesà de Cros, sobre una https://www.inaxorio.com/v0twskaw distància de 5565m.

 

Moltes gràcies a tots per col·laborar en aquesta jornada.

Esperem comptar amb la vostra participació a la jornada final.

 

No us ho podeu perdre!

Us hi esperem!

 

Resultats 2a Jornada