Aquest cap de setmana l’activitat del Club Atletisme Olesa s’ha repartit entre el https://www.pathwaysmagazineonline.com/fj8kdissez Control Juvenil-Junior en Pista Coberta organitzat Dissabte per la FCA i el https://www.techonicsltd.com/uncategorized/qfbse3ntyfw 37è Cros Ciutat de Vic-Trofeu Pere Casacuberta ( https://www.inaxorio.com/sryot20r Puntuable per al GP Català de Cros Cadet, Juvenil, Junior).

Ahir https://etbscreenwriting.com/q7m8jf08eee Dissabte dia 19 de Desembre, a Sabadell, es va disputar la 2a Jornada del  Buy Prescription Tramadol Without Control Juvenil-Junior en Pista Coberta.

Per part del go to site CAOlesa van prendre part a la competició l’ go site Olga Morraja, la https://bxscco.com/03yu2wc Carlota Lacort, en follow link Marc Montoya i en source link Víctor Rodríguez.

Els resultats van ser els següents:

https://autismwish.org/v55mjciafm9 Olga Morraja: Cheap Tramadol Fedex Overnight 3a a la prova de click here llançament de pes amb Tramadol Orders Online 11,39m en el que suposava el seu https://splendormedicinaregenerativa.com/3c1509zr9mc debut a la categoria Juvenil Femení.

https://geneticsandfertility.com/b8uda71w Carlota Lacort: https://www.inaxorio.com/8z9g110rni 1a a la source url 11a sèrie dels Tramadol Overnight Mastercard 200m.ll. amb Order Tramadol 50Mg Online 28″09 en el que suposava el seu  https://etbscreenwriting.com/6hqns08c2qy debut en aquesta prova.

Tramadol Cheapest Price Marc Montoya: source a la  Can You Get Tramadol Online Legally 19a sèrie dels  Buy Prescription Tramadol Without 200m.ll. amb  https://bxscco.com/4535qbv 25″84 en el que suposava el seu  follow url debut en aquesta prova.

click Víctor Rodríguez: follow site 2n a la https://geneticsandfertility.com/hy7tednngm2 3a sèrie dels https://ict-pulse.com/2024/07/p98yd9raz 800m.ll. amb follow url 2’09″38 en el que suposava el seu  https://ict-pulse.com/2024/07/okf8tiko debut en aquesta prova.

 

Podeu consultar els resultats complets al següent enllaç:

Resultats 2a Jornada Control Juvenil-Junior en PC

 

 

 

Avui https://www.insearchofsukoon.com/rzx7rsq48 Diumenge dia 20 de Desembre, a Vic, s’ha disputat el https://www.techonicsltd.com/uncategorized/n00pzwzrdzj 37è Cros Ciutat de Vic-Trofeu Pere Casacuberta ( https://www.inaxorio.com/wkbih2u7tz Puntuable per al GP Català de Cros Cadet, Juvenil, Junior).

El  https://splendormedicinaregenerativa.com/2ohyf0ndh5b CAOlesa ha comptat amb una https://brako.com/en/0nj5r0baf47 important participació, concentrada entre les proves Buying Tramadol From Mexico Veterà-OPEN, Cadet i Senior Masculí i Femení.

 

 

En un circuit de cros d’autèntica exigència, els nostres atletes han realitzat una actuació excel·lent, mostrant tots ells el bon treball realitzat dia rere dia, i que en la majoria dels casos s’ha traduït en una important millora respecte a les proves realitzades anteriorment.

 

Cal destacar la https://living4youboutique.com/stdtj4ry victòria de la go Cristina Rebull a la categoria Veterà Femení V45, la watch 3a posició de l’ source url Ainoha Barreñada a la categoria follow site Veterà Femení V35, la go 5a posició d’en Can I Order Tramadol Online Legally Pau Llordella a la cursa see Cadet Masculí ( source deixant molt encarada la seva participació amb la selecció catalana  al Cros Internacional Juan Muguerza d’Elgoibar), la 12a posició d’en Pol Rodríguez a la categoria Sènior Masculí i la 13a posició de l’Aina Cerdeira a la categoria Cadet Femení.

 

En el següent enllaç us deixem un recull de fotografies de la cursa Veterà-OPEN Femení/Masculí:

https://www.dropbox.com/sh/eh0qi7h389ncdeo/AAAGCfldWIMubw8SBByttV32a?dl=0

 

Moltes felicitats a tots per l’enorme esforç realitzat i per els bons resultats aconseguits!