https://splendormedicinaregenerativa.com/3px6pyouy El passat dia https://bxscco.com/0czf59khdh 5 de Novembre s’ha disputat al nostre municipi la source 3a edició de la Volta a Can Llimona, amb una nombrosa participació per part de la nostra entitat.

https://ict-pulse.com/2024/07/9p5eqfdb En un exigent circuit, els nostres atletes han pogut realitzar un gran esforç que de ben segur els sumarà als pròxims compromisos.

Tramadol Online Nz Com a resultats destacats assenyalar la https://www.insearchofsukoon.com/es5j3zg 3a plaça de l’ click here Óscar Barea (19’04”), seguit de molt a prop per en https://splendormedicinaregenerativa.com/pogb4xb3f9b Feliciano García ( Buy Arrow Tramadol 4rt amb 19’11”) i en source url Juan Carlos Galán ( https://www.techonicsltd.com/uncategorized/1miuixbvxb 5è amb 19’22”).

https://www.inaxorio.com/r3lp694 En categoria Veterans, victòries d’en https://www.adroitprojectconsultants.com/2024/07/25/2otoe8q Feliciano García i la https://living4youboutique.com/rbp5n6z3y6m Cristina Rebull.

here  

https://living4youboutique.com/tfbolyqf Us deixem l’enllaç amb la web de la cursa, on trobareu els resultats de la mateixa i fotografies:

3a Volta a Can LLimona (Resultats i Fotografies)

https://www.techonicsltd.com/uncategorized/43iorlg5  

https://www.adroitprojectconsultants.com/2024/07/25/0w6vdp5urtp  

https://thefooduntold.com/food-science/gf5xnkgon  

go here https://geneticsandfertility.com/1nqyp9cbwg Diumenge 6 de Novembre s’ha disputat, pels carrers de Barcelona, la https://autismwish.org/yk7x48wn ja tradicional Cursa de la Dona, amb una nombrosa participació per part de la nostra entitat entre les 29000 corredores que és van donar cita a la capital Catalana.

go site En un ambient festiu per davant de tot, les nostres atletes van passar un gran matí practicant el nostre esport i sumant en la reivindicació benèfica de la pròpia cursa.

source

https://ict-pulse.com/2024/07/1i0znpm  

https://gsaudemarketing.com.br/v2p2v691w73  

https://hymnsandhome.com/2024/07/25/sfndtvs5t https://etbscreenwriting.com/awuyxii59 També Diumenge 6 de Novembre s’ha disputat, a Calldetenes, el https://gsaudemarketing.com.br/be39nfard 62è Cros de Calldetenes (el més antic de Catalunya) puntuable pel click here Gran Premi Català de Cros Cadet-Juvenil-Junior.

https://www.techonicsltd.com/uncategorized/37v6dcv El https://thefooduntold.com/food-science/osv2b66 Gran Premi Català de Cros està composat de 6 proves de les quals poden puntuar 4 d’elles a la classificació final del mateix. Els follow site 7 primers classificats a la classificació del Gran Premi participaran amb la selecció catalana que ens representarà al “Cros Internacional Juan Muguerza d’Elgoibar”, a disputar-se el dia 22 de gener

Tramadol Medication Online Per part de la nostra entitat hem comptat amb participació a les curses Cadet i Juvenil Masculí i Femení.

https://www.inaxorio.com/ccapvrzu Com a resultats destacats assenyalar la https://hymnsandhome.com/2024/07/25/9b6dkwj00 6a posició d’en Pau Llordella a la cursa source url Juvenil Masculí (en el seu debut a la categoria), la Buy Cheap Tramadol Overnight 12a posició de l’ Tramadol Pay With Mastercard Aina Cerdeira a la cursa go to site Juvenil Femenina (també debutava a la categoria) i la també see url 12a posició d’en source site Gerard Garcia a la cursa go site Cadet Masculina.

https://autismwish.org/bqnvtwyi  

follow url

https://www.pathwaysmagazineonline.com/2jmyn6elh  

https://brako.com/en/chk73h2a9e Tots tres han sumat valuosos punts a la classificació del gran premi, fet que té una dificultat enorme degut a l’alt nivell del circuit català de cros.

https://etbscreenwriting.com/68r5spdvit  

Moltes felicitats a tots per les bones prestacions mostrades en aquest inici de temporada!