Tramadol Purchase Online Legally Ahir Diumenge dia 27 de Novembre l’activitat del CAOlesa es va dividir entre diverses proves de Ruta i Cros del Calendari Català.

source url

https://hymnsandhome.com/2024/07/25/co1bazf Als voltants de les Fonts de Montjuic (Barcelona) es va disputar la https://www.techonicsltd.com/uncategorized/ijobosjyivx 93a edició de la Jean Bouin, la cursa més antiga del calendari català.

follow

Cheapest Tramadol Online Uk Per part del CA Olesa vam tenir representació tant a les dues proves OPEN com a les curses federades.

go here

Buying Tramadol In Spain En un ambient festiu, els nostres runners van poder gaudir d’una cursa pels carrers de BCN, i els més petits van poder demostrar els seus progressos en una entorn especial dins un gran espectacle amb televisió inclosa.

Cheap Tramadol Online

here Cal destacar que els nostres petits atletes van tenir un comportament exemplar, estant molt motivats per realitzar l’escalfament, la cursa i la posterior tornada a la calma amb el màxim rigor possible i amb unes ganes enormes de donar el millor d’ells mateixos.

get link

Purchase Tramadol Overnight Com a resultats destacats de la matinal atlètica assenyalar la brillant https://www.insearchofsukoon.com/0sbzpjyik 7a posició d’en source link Víctor Rodríguez a la prova https://www.adroitprojectconsultants.com/2024/07/25/ex0b4y4b Juvenil Masculí, la https://gsaudemarketing.com.br/go05omxlb 33a posició de la  https://living4youboutique.com/6gupj7y Ilham Ouahbi a la cursa go here Benjamí Femení, seguida de ben a prop de la enter site Ona Cla a la enter posició 38, la Best Place To Get Tramadol Online 33 posició de la https://www.inaxorio.com/fovkpfciiq Ikram Ouahbi a la cursa go site Aleví Femení o la go here 48a posició de la Order Tramadol Mastercard Laia Arévalo a la cursa https://geneticsandfertility.com/w6p0epfnz Infantil Femení.

https://brako.com/en/ueh3y6em Us deixem algunes fotografies de la jornada i l’enllaç amb els resultats de les proves:

Tramadol 100Mg Online Overnight

Resultats 93a Jean Bouin

Best Place Order Tramadol Online

go to site També Diumenge, a Castellar del Vallès, es va disputar el https://brako.com/en/31ummjvq 39è Cros Vila de Castellar. Per part del CAOlesa vam comptar amb la participació d’en Juan González A la categoria Veterà A i de la Mireia Cano a la categoria Veterana A.

go to site En una matinal on el temps va acompanyar, els nostres atletes es van adaptar a la perfecció a la gran exigència d’aquest Cros (de perfil dur i amb desnivells importants).

source link En Juan va assolir la 10a posició, amb un temps final de 21’52” per recorrer els 6030m de la prova realitzada. Per la seva part, la Mireia va estrenar la categoria veterana amb una 6a posició amb un temps de 20’25” per recorrer els 4660m de la cursa realitzada.

Resultats XXXIX Cros Vila de Castellar

follow

https://www.adroitprojectconsultants.com/2024/07/25/dlq4juf0d La propera setmana, l’entitat es desplaça a Granollers per a la disputa del https://www.pathwaysmagazineonline.com/6zoox04k 50è Cros Internacional de Granollers, la prova de més nivell del Calendari Català exceptuant el Campionat de Catalunya.

https://hymnsandhome.com/2024/07/25/cen2qdfi8w Sense cap mena de dubte, una bona oportunitat per cal·librar el nivell actual dels nostres atletes.